Benvinguts

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, després de la bona acceptació que han rebut les dues edicions del cicle de conferències i debats #Futur, ofereix per tercera vegada un nou cicle de xerrades, per continuar prenent el pols a l’ofici i conèixer de primer ma  les iniciatives més interessants que s’estan duent a terme a nivell global. L’objectiu és continuar enfortint el periodisme, conèixer les últimes tendències, els problemes de l’ofici, i les pràctiques que s’impulsen per a superar-les i oferir informacions independents i de qualitat.

En un moment de crisi i trasbals com l’actual, cal repensar el futur de l’ofici i, per això, el Col·legi de Periodistes de Catalunya segueix de prop els constants canvis tecnològics i de model en el món de la comunicació per a adaptar-se i garantir el periodisme com a dret ciutadà fonamental. Per aquesta raó, aquest nou cicle, que es fa conjuntament amb l’Obra Social de “la Caixa”, seguirà aportant un valor afegit amb experiències de primera mà i que demostren que a la crisi se la pot combatre amb més periodisme.

* El Caixa Fòrum oferirà als interessats una visita guiada gratuïta per la seva exposició temporal abans de cada conferència. També s’organitzarà un sopar posterior amb el ponent a les mateixes instal·lacions. (cal inscripció per les tres activitats: visita exposició, conferència i sopar).